Till startsidan
Translate

Gas

Flicka vid gasspis

Gas är en uppvärmningsform som är ren, smidig, tyst och sköter sig själv. Du slipper tänka på att beställa och förvara bränsle. Du kan även använda gas till annat än uppvärmning. Du kan till exempel installera en gasspis i köket – den kopplas enkelt in på samma system så du behöver aldrig bekymra dig om att byta gasbehållare. Gas kan också användas till infravärme, utomhuslyktor och grillar.

Biogas i gasnätet

Gasnätet består av både naturgas och den förnybara energikällan, biogas. Biogas framställs av restprodukter från bland annat jordbruk, gödsel och hushållssopor. Från och med 1 januari 2016 har alla Kraftringens kunder 100 % biogas i sina värmeavtal. Det betyder att för varje kWh du som gasvärmekund använder så köper vi in motsvarande mängd förnybar biogas till det svenska gassystemet. Tillsammans sparar vi därmed 205 kg CO2-utsläpp för varje använd megawattimme!

Teckna gasavtal

Kraftringen erbjuder både fastprisavtal och rörligt avtal. Läs mer om våra priser och avtalsformer. Vill du teckna gasavtal kan du göra det här.   

Vårt gasnät  

Vi har gasnät på följande orter: Lund, Södra Sandby, Dalby, Revingehed och Bjärred. Det är lätt att ansluta enskilda hus. Är du intresserad av att ansluta dig till gasnätet kan du skicka in en intresseanmälan.  

Serviceavtal

Vi erbjuder serviceavtal för din gaspanna för att hålla i den bästa trim. Klicka här för att läsa mer om vårt serviceavtal.

Har du några frågor?

Du är alltid välkommen att ringa oss på 020-32 61 00 eller skicka e-post till oss om du undrar över något.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]