Till startsidan
Translate

Skaffa fjärrvärme – steg för steg

Intresseanmälan1. Intresseanmälan

Om du är intresserad av att skaffa fjärrvärme så är du välkommen att höra av dig till oss. Bor du på en gata där det redan finns fjärrvärme kan vi koppla in dig i det befintliga fjärrvärmenätet. Om det inte redan finns fjärrvärme där du bor kan det bli aktuellt att bygga ut nätet ifall det finns ett tillräckligt stort intresse bland dig och dina grannar.

 

Offert2. Offert

Vår säljare och installatör kommer därefter hem till dig för att titta på dina förutsättningar att skaffa fjärrvärme. Du får sedan en offert och när du har godkänt den börjar planeringen. Tillsammans bestämmer vi var din fjärrvärmecentral ska placeras och var vi ska dra rör och ledningar.

 

Grävarbete och montering3. Grävarbete och montering

Nu är det dags att börja gräva! Innan vi sätter igång markerar vi noga var rören för bredband, vatten och avlopp går så att vi inte förstör något. Sen gräver vi upp gatan och gräver en gång in på din tomt. Fjärrvärmerören läggs ner i marken, monteras och svetsas samman. 

 

Återställning av tomt4. Återställning av tomt

Vi återställer gräsmatta, buskage och rabatter på din tomt när vi är klara och så fort vädret tillåter. Gatan och trottoaren asfalteras på nytt. 

 

 

Städning och bortforsling5. Städning och bortforsling

I samband med att du skaffar fjärrvärme kopplar vi bort din gamla värmeanläggning och forslar bort den tillsammans med rör, kopplingar och andra delar. Vi städar så klart efter oss och ser till att det blir rent och snyggt.

 

 

Installation och besiktning6. Installation och besiktning

Vi installerar din fjärrvärmecentral och kopplar på fjärrvärmen. När centralen är på plats gör vi en in- och utvändig besiktning och går igenom anläggningens funktioner med dig. Nu har du skaffat fjärrvärme och har varmvatten i kranen och värme i huset!


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]