Till startsidan
Translate

Karriär

Karriär på Kraftringen

Välkommen till en karriär på Kraftringen!

Här kan du jobba med nästan vad som helst – ingenjörskonst i den högre skolan, praktisk teknik, affärsutveckling, energihandel, strategiska finansfrågor, löpande ekonomi, administration, försäljning och mycket mer. Vi är ett kunskapsföretag och våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Det är vår förmåga, kunskap, skicklighet och erfarenhet som bygger vår verksamhet.

Vi arbetar aktivt för en hållbar utveckling i allt vi gör – det omfattar också hur vi ser på våra medarbetare.

Hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbete, lägga fram dina idéer och genomföra förändringar. Arbetsdagen handlar mer om mål än om tid och flexibiliteten är stor. En karriär hos oss betyder att du ska kunna klättra uppåt, men också att du ska kunna fördjupa din kompetens som specialist eller att du ökar din bredd genom att byta mellan olika arbetsuppgifter.

Se om vi har några lediga jobb som passar dig.

Ditt drömjobb finns i energibranschen

Se filmen från Svensk Energi där tre medarbetare från Kraftringen intervjuas om hur det är att jobba med framtidens energilösningar. Följ med oss på resan mot ett hållbarare samhälle!


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]