Till startsidan
Translate

Gas till företag

Gas till företagskunder

Gas ger behaglig och pålitlig värme för alla slags lokaler. Verkningsgraden är hög vilket gör att gasen klarar sig mycket bra om du gör en ekonomisk jämförelse med andra värmesystem. Gasen kan även användas till annat än bara uppvärmning – många industrier använder till exempel gas i sina processer.

Biogas i gasnätet

Gasnätet består av både naturgas och den förnybara energikällan, biogas. Biogas framställs av restprodukter från bland annat jordbruk, gödsel och hushållssopor.

Vårt gasnät

Vi har gasnät på följande orter: Lund, Södra Sandby, Dalby, Revingehed och Bjärred. Det är lätt att ansluta nya anläggningar till gasnätet.

Intresserad av att ansluta din fastighet?

Är du intresserad av att ansluta din fastighet till gasnätet kan du skicka in en intresseanmälan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta din personlige säljare. Har du ingen personlig säljare, slå en signal till kundservice på 020-32 61 00 så ordnar vi det.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]