Till startsidan
Translate

HybridFX – en unik helhetslösning som är det bästa av två världar

Förutom att vara smidig, robust och leveranssäker så är fjärrvärme ett mycket klimat- och kostnadseffektivt sätt att värma upp din fastighet. Har din fastighet dessutom frånluftsventilation (gemensam utsugningsfläkt) kan vi nu erbjuda dig möjligheten att ta ett steg längre med Kraftringens nya produkt HybridFX.

HybridFX är ett kombinerat fjärrvärme- och värmepumpssystem för din fastighet. Liksom tidigare har du en värmeväxlare för fjärrvärme som bas för din uppvärmning, som nu kompletteras av en frånluftsvärmepump som återvinner en betydande del av den värmeenergi som din byggnad avger. Istället för att ventilera bort rumstempererad inomhusluft, så återanvänds värmen i denna luft för att skapa värme och varmvatten till din fastighet.

HybridFX är en färdig lösning där värmeväxlare, värmepump, fläkt och styrsystem levereras som ett färdigt system. Systemet levereras komplett, anpassat och fabrikstestat som en enhet för just din fastighet. Lösningen optimerar automatiskt din uppvärmning efter gällande el- och fjärrvärmepris så att fastighetens driftsekonomi blir så bra som möjligt.

I filmen förklarar vi hur systemet är uppbyggt. Kontakta din säljare på Kraftringen så berättar vi mer om vad HybridFX kan betyda för dina uppvärmningskostnader.

Kontakta oss


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]