Till startsidan
Translate

El

För att du ska kunna få el har du egentligen två olika avtal, ett för elnät och ett för elhandel. Elnätet är ledningarna som transporterar elen hem till dig. Elhandel är elen som fraktas i ledningarna, och som du sedan använder när du tänder lampan eller sätter på teven.

Teckna elavtal

Om du inte tecknar ett elavtal får du ett så kallat anvisningspris. Det innebär att du får ett högre elpris än om du väljer att teckna ett avtal. Oavsett vilket elavtal du tecknar, blir det billigare att göra ett aktivt val. Som privatkund får du alltid 100 % förnybar el från vatten, sol, vind och biobränslen, utan extra kostnad. Jämför våra olika elavtal och teckna elavtal redan idag!

Vårt elnät

Via vårt elnät levererar vi ström till 100 000 anslutningar i Skåne, Blekinge och Småland. Den samlade längden på våra elnätskablar är hela 10 000 km. Om all kabel hade varit en rak linje istället för slingrande kraftledningar hade det sträckt sig hela vägen till Brasilien. Läs mer om vårt elnät här.

Har du några frågor?

Du är alltid välkommen att ringa oss på 020-32 61 00 eller skicka e-post till oss om du undrar över något.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]